detector.media
14.01.2019 15:14
Шоу «Дивовижні люди» за форматом The Brain знімає Friends Production
Шоу «Дивовижні люди» за форматом The Brain знімає Friends Production
Телеканал «Україна» повідомляє, що виробництвом розважального шоу «Дивовижні люди» за форматом The Brain на замовлення каналу займається компанія Friends Production.

Про це йдеться в релізі каналу «Україна».

Нагадаємо, шоу «Дивовижні люди» – це українська адаптація німецького формату The Brain, яке виходить у США, Франції, Китаї, Італії, Бразилії, Португалії та інших країнах світу.

Учасниками телепроекту стають люди з унікальними здібностями мозку. Згідно з правилами шоу, учасники проходять випробування.

«Ми покажемо дивовижні можливості мозку, які опанували звичайні українці. Уміння учасників здаються абсолютно неймовірними і незбагненними. Але це не фокуси і не магія, це реальні можливості реальних людей», – прокоментував директор Департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолій Сябро.

За повідомленням прес-служюби, у кожному з дев'яти випусків за перемогу змагаються шість учасників. Переможець випуску визначається за допомогою голосування: учасників оцінюють глядачі в залі за допомогою спеціального мобільного додатку, а також судді проекту. Ними стануть четверо експертів.

Фіналіст отримає 100 тис. грн, а також стане учасником гранд-фіналу. Переможця у 10 випуску телепроекту «Дивовижні люди» обертатимуть українці.

Виробництвом шоу на замовлення каналу «Україна» займається компанія Friends Production. Прем'єра запланована на новий весняний телесезон і буде виходити в ефір телеканалу раз на тиждень.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року «Детектор медіа» повідомляв, що телеканал «Україна» адаптуватиме формат The brain компанії Endemol.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY