detector.media
14.01.2019 13:23
Юлія Литвиненко більше не працює на Прямому каналі – Євгенія Захарова
Юлія Литвиненко більше не працює на Прямому каналі – Євгенія Захарова
Телеведуча Юлія Литвиненко більше не працює на Прямому каналі. Про це «Детектору медіа» повідомила генеральна директорка каналу Євгенія Захарова.

12 січня Прямий канал показав інтерв’ю Євгена Кисельова з Юлією Литвиненко, в якому телеведуча не виключила, що може стати кандидатом у Президенти України.

Євгенія Захарова повідомила, що з місяць тому в програмі Матвія Ганапольського було оголошено, що Юлія Литвиненко більше не працює на Прямому каналі, а останнім інтерв’ю Євгену Кисельову Прямий канал зафіксував цей факт і «поставив крапку» у співпраці з телеведучою.

Нагадаємо, в травні 2018 року Юлія Литвиненко, яка раніше працювала на телеканалі NewsOne, почала вести на Прямому каналі програму «Підсумки», ведучим якої до того був Євген Кисельов. Наприкінці травня Євген Кисельов повернувся в «Підсумки», а Юлія Литвиненко продовжила вести на Прямому спеціальні марафони та готувати до ефіру свої нові програми. Згодом Прямий канал запустив ток-шоу Юлії Литвиненко «Один за всіх», яке після претензій телеканалу СТБ щодо запозичення назви в однойменного ток-шоу СТБ змінив назву на «Інтерв’ю Юлії Литвиненко».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY