detector.media
11.01.2019 19:10
У БПП відхрестилися від газети «Чому я за Петра Порошенка», яку роздають у сільраді Коцюбинського
У БПП відхрестилися від газети «Чому я за Петра Порошенка», яку роздають у сільраді Коцюбинського
У селищній раді Коцюбинського активісти знайшли газету «Чому я за Петра Порошенка» від «#КомандаПорошенка». На першій шпальті – портрет чинного президента, усередині – стаття про Томос, а на звороті – астрополітичний гороскоп. У «Блоці Петра Порошенка» від газети відхрестилися.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на рух «Чесно».

«До партії ця газета не має стосунку», – прокоментував керівник секретаріату «БПП «Солідарність» Максим Саврасов.

За його словами, газету могла видати «одна з ініціативних груп».

Також він не зміг дати координати астролога, який склав для видання астрополітичний прогноз на 2019 рік. Так, прогноз для Терезів у газеті проілюстрований фотографією Петра Порошенка. Терезам пророкують «успіхи й перемоги над недругами» у 2019 році.

У Коцюбинській селищній раді активістам також відмовилися пояснити, хто приніс до приймальні ці газети.

Нагадаємо, 31 грудня в Україні розпочався виборчий процес чергових виборів президента України. Таке рішення прийняла ЦВК на своєму засіданні 27 грудня. Виборча кампанія триватиме 90 днів. Календар заходів виборчого процесу для журналіста можна знайти у посібнику «ЗМІ та вибори. Саморегуляція, безпека, закони», розробленому експертами «Детектора медіа» та ІМІ.

«Детектор медіа» запустив сайт «Вибори і ЗМІ», на якому будуть розміщуватись усі важливі матеріали, що тим чи іншим чином стосуватимуться діяльності медіа у виборчому процесі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY