detector.media
08.01.2019 17:30
FilmuaDrama закодований на супутнику та доступний з двома аудіодоріжками
FilmuaDrama закодований на супутнику та доступний з двома аудіодоріжками
З початку року супутниковий телеканал FilmuaDrama закодовано системою умовного доступу Verimatrix.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group.

Проект реалізовано Film.ua Group спільно з дистрибутором в Україні агентством «Віа медіа» на технічній базі «1+1 media».

«Ми підтримуємо кроки нашого давнього та надійного партнера Film.ua Group щодо кодування сигналу. Та впевнені в тому, що це стане способом обмеження і, одночасно, наближення до формування цивілізованого ринку платного ТБ, який підштовхне до дотримання правил і створить додаткову цінність для сервісів наших партнерів на телекомринку», – зазначив керівник групи дистрибуції «Віа медіа» Євген Пилипченко.

Операційний директор мовних ресурсів Film.ua Group Наріман Гусейнов наголосив на тому, що рішення про кодування FilmuaDrama було прийняте ще у вересні: «У нас уже був попередній досвід cупутникового кодування каналу Bolt минулого року. Ми задоволені тристороннім співробітництвом у цьому проекті проекті з «Віа медіа» та «1+1».

Окрім кодування, за його словами, з грудня перегляд телеканалу став доступний з двома аудіодоріжками як на супутнику, так і по IP –  українською та оригінальною мовами.

FilmuaDrama - телеканал, який транслює виключно український контент виробництва кіностудії Film.ua українською та оригінальною звуковими доріжками. В основі сітки мовлення драматичні, мелодраматичні, комедійні фільми та серіали. FilmuaDrama орієнтований на сімейну аудиторію. Крім розважального контенту –  повнометражні фільми і тематичні програми про світ українського кіно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY