detector.media
04.01.2019 20:04
Суд Нью-Йорка закрив справу стосовно колишнього видавця журналу Artforum
Суд Нью-Йорка закрив справу стосовно колишнього видавця журналу Artforum
У 2017 році колишня співробітниця видання Аманда Шмітт і дев'ять інших жінок звинуватили Найта Ландесмана в сексуальних домаганнях. Це відбулося незабаром після скандалу навколо голівудського кінопродюсера Харві Вайнштейна. Ландесман працював в Artforum протягом 35 років і подав у відставку через кілька годин після позову.

Про це повідомляє BirdInFlight з посиланням на The Art Newspaper.

Зазначається, що суддя Френк П. Нерво заявив, що позов частково не відповідає висунутим звинуваченням. Аманда Шмітт, яка звільнилася в 2012 році, не могла звинуватити Ландесман в домаганнях на робочому місці. Тому вона стверджувала в позові, що зіткнулася з видавцем в ресторані в травні 2017 року, де він нібито принижував її перед іншими людьми, кажучи, що вона «несправедливо звинуватила його в сексуальних домаганнях».

За словами судді, п'ятирічний розрив між роботою Шмітт в Artforum і зустріччю з видавцем в ресторані «достатній для усунення будь-якого зв'язку між її роботою і передбачуваними діями».

Адвокат Шмітт Емілі Рейсбаум заявила, що розглядає можливість подачі апеляції.

Раніше повідомлялось, що Fox і National Geographic перевіряють звинувачення в домаганнях на адресу науковця та ведучого Ніла Тайсона.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY