detector.media
22.04.2003 14:17
Вийшла в світ книга „Журналістська осінь - 2002. Дискусія про політичній тиск та цензуру в українських медіа”
З жовтня 2002 року майже 50 відомих київських медійників поставили підписи під Маніфестом українських журналістів з приводу політичної цензури. 5 жовтня вже біля ста журналістів підписали Звернення учасників зборів "Політична цензура в Україні" до влади, суспільства та міжнародної громадськості, а також обрали Страйком та Оргкомітет зі створення всеукраїнської Незалежної профспілки працівників ЗМІ (в майбутньому — Незалежної медіа-профспілки).

Так почався організований рух українських медійників проти політичної цензури та політичного тиску на ЗМІ. В збірці "Журналістська осінь - 2002..." зібрані статті профільного інтернет-видання "Детектор медіа", з яких читач довідається про суспільний дискурс щодо проблеми політичної цензури, а також про передумови, причини виникнення та перебіг журналістського руху 2002-го року.

Серед авторів статей у збірці - Роман Скрипін, Сергій Гузь, Вахтанг Кіпіані, Наталя Лігачова, Олег Медведєв, Микола Козирєв, Дмитро Лиховій, Сергій Кисельов, Євген Федченко та багато інших відомих київських та регіональних журналістів. Брошуру до друку підготовлено Фондом медіа-ініціатив, за фінансової підтримки Дому свободи (Freedom House). Збірка призначена для широкого кола читачів, яких цікавлять питання свободи слова та розвитку медіа в Україні.

Розповсюджується безкоштовно

Замовляти за адресою: Київ - 04112, вул. Ризька, 15, "Детектор медіа".

Телефон: 458-44-40. е-mail: info@detector.media.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY