detector.media
02.01.2019 15:26
В Ірані звільнили керівника Kish TV через сцену сексу у фільмі з Джекі Чаном
В Ірані звільнили керівника Kish TV через сцену сексу у фільмі з Джекі Чаном
Іранська державна телерадіокомпанія Irib звільнила керівника одного з регіональних телеканалів після того, як той допустив в ефір оригінальну версію фільму «Інцидент у Сіндзюку»

Про це повідомляє BBC Україна.

Зокрема, у фільмі є сцена сексу за участю Джекі Чана. Перш ніж випускати фільм в ефір, цей фрагмент мали б вирізати. Проте з якихось причин цього не зробили, і глядачі побачили оригінальну версію стрічки, зазначає BBC.

Іранські ЗМІ пишуть, що «аморальна» сцена була показана на телеканалі Kish TV з «повним порушенням правил Irib».

BBC повідомляє, що на іранському телебаченні заборонена демонстрація будь-якого фізичного контакту між чоловіком і жінкою.

Як повідомляє інформаційне агентство Tasnim, керівник телекомпанії Irib наказав провести розслідування щодо показу фільму «Інцидент у Сіндзюку», «розібратися з правопорушниками і повідомити про них у відповідні владні структури».

Частина іранських інтернет-користувачів у соцмережах відреагували на звільнення: «Автобуси перевертаються, літаки розбиваються, кораблі тонуть… Нікого не звільняють… Кілька секунд, де Джекі Чан займається коханням на Irib, - всіх працівників підрозділу звільнено», – написав один з користувачів у Twitter.

Як нагадує BBC, у 2017 році державні ЗМІ Ірану під час трансляції церемонії «Оскар» зафарбували окремі ділянки тіла Шарліз Терон, яка  вийшла на сцену для оголошення переможця в номінації «Найкращий фільм іноземною мовою».

Нагадаємо, у липні 2018 року в Ірані заарештували відеоблогерку Maedeh Hojabri за розміщення танцювальних відео на її сторінці в Instagram, що має більше 40 тис. підписників.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY