detector.media
31.12.2018 12:07
Газета міськради Горішніх Плавнів «Громадська думка» перетвориться на радіопередачу
Газета міськради Горішніх Плавнів «Громадська думка» перетвориться на радіопередачу
26 грудня вийшов останній номер газети «Громадська думка», в якому редакція повідомила, що планує переформатуватись у радіопередачу. Як відомо, сьогодні, 31 грудня спливає термін реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації. ЗМІ, які не роздержавились, відзавтра втратять реєстрацію.

Колектив редакції «дякує читачам за підтримку та не прощається». З таким повідомленням вийшов останній номер газети міської ради Горішніх Плавнів «Громадська думка».

«У складі комунального підприємства "Редакція міської газети "Громадська думка" працює міське радіомовлення. Маємо амбітні плани – транслювати власні радіопередачі протягом 2 годин кожного дня, враховуючи вихідні й свята. Точно назвати дату виходу в ефір першої радіопередачі в FM-форматі ми поки що не можемо. Але маємо надію, що це станеться у першому півріччі наступного року», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у грудні спливає термін, в який усі державні та комунальні газети повинні реформуватись. Це означає, що ці ЗМІ мають вивести із числа засновників державні і комунальні підприємства та здійснити перереєстрацію. На втілення цієї реформи було відведено три роки. Усього має роздержавитись 752 видання. Станом на 11 грудня 2018 року процес реформування повністю завершили 336 друкованих ЗМІ та редакцій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY