detector.media
29.12.2018 12:23
UATV спільно з «Укрінформом» відкрили корпункт у Польщі
UATV спільно з «Укрінформом» відкрили корпункт у Польщі
Канал іномовлення UATV повідомляє про відкриття першого власного кореспондентського пункту за кордоном

Про це йдеться на сайті каналу.

Корпункт створено у Варшаві (Польща) спільно з українським інформаційним агентством «Укрінформ». Знімальна група вже працює.

«Почати вирішили із Польщі – це наш близькийсусід, близький за духом та традиціями, і діаспора українців у цій країні – чи не найбільша у світі. До того ж, там було легко знайти українських кореспондентів… Ми розповідаємо про Україну світові, висвітлюємо життя нашої діаспори у Польщі, події та заходи, пов’язані з Україною, візити лідерів», – розповіла начальник відділу міжнародної інформації Варвара Міранкова.

UATV у Польщі представляє кореспондент «Укрінформу» Юрій Банахевич, який багато років живе у Варшаві, та оператор Ігор Антонюк, який майже шість років працював у корпунктах українських телеканалів у Лондоні, Вашингтоні, Берліні та Варшаві.

За словами пані Міранкової, корпункт UATV за кордоном працює за тими ж журналістськими стандартами, що й телеканал іномовлення UATV. За її словами, незабаром канал відкриє ще один корпункт в одній із європейських столиць.

Нагадаємо, у травні 2018 року на UATV стартував новий тревел-проект «Міста і містечка». У червні 2018 року телеканал UATV запустив програму про українську музику Music day.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY