detector.media
25.12.2018 12:56
Футбольна Прем’єр-ліга у лютому розпочне переговори щодо створення єдиного телевізійного пулу
Футбольна Прем’єр-ліга у лютому розпочне переговори щодо створення єдиного телевізійного пулу
Об’єднання професійних футбольних клубів «Українська прем’єр-ліга» (УПЛ) планує в лютому 2019 року розпочати комерційні переговори з телеканалами, щоб на квітень вийти на тендер з реалізації комерційних прав на трансляцію матчів.

Про процес створення єдиного телевізійного пулу в коментарі телеканалам «Футбол» розповів віце-президент УПЛ Маркіян Ключковський.

«Ми розуміємо наші реалії. Ми свідомо намагаємося прибрати політику з цієї дискусії. Наше головне і довгострокове завдання, щоб у нас був єдиний фактор – комерція. Що комерційно буде вигідно УПЛ і відповідно клубам, так ми і будемо робити. На січень заплановано наступний раунд переговорів. У перший раз ми багато слухали і намагалися почути, які формати, які параметри цікавіші трансляторам. Другий раунд буде більш двостороннім, оскільки на той момент у нас уже буде конкретика, яку ми зможемо запропонувати партнерам для їх аналізу та обговорення. Ми плануємо в лютому почати комерційні переговори, з тим, щоб на квітень вийти на тендери з реалізації комерційних прав», – сказав пан Ключковський.

У чемпіонаті України в Прем’єр-лізі (першій за рангом футбольній лізі України) змагаються 12 команд. Чинним чемпіоном є донецький «Шахтар».

Наразі матчі більшої частини клубів УПЛ транслюють телеканали «Футбол», меншої частини – «2+2».

5 червня на загальних зборах учасників УПЛ було затверджено колективний договір між клубами і УПЛ, згідно з яким УПЛ отримає всі телевізійні права, починаючи з сезону 2019/2020 років.

Фото: footballua.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY