detector.media
22.12.2018 14:07
З початку року СБУ заблокувала роботу понад 300 антиукраїнських сайтів
З початку року СБУ заблокувала роботу понад 300 антиукраїнських сайтів
Служба безпеки України повідомляє, що протягом 2018 року заблокували доступ до понад 300 інтернет-ресурсів, які діяли в інтересах РФ

Про це йдеться на сайті СБУ.

«Департаментом контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ також заблоковано доступ до понад 300 інтернет-ресурсів, які використовувались РФ у ході ведення гібридної війни проти України, а також міжнародними злочинними угрупуваннями для поширення деструктивного інформаційного контенту», – йдеться у повідомленні.

Також протягом 2018 року СБУ припинила діяльність 220 адміністраторів інтернет-спільнот, які «поширювали у мережі матеріали деструктивного змісту на аудиторію понад 10 млн користувачів».

«Таким чином Служба не допустила скоєння злочинів, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, а саме ст. 109 (дії спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) та ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації)», – повідомляє СБУ.

Нагадаємо, в Одесі, Києві та Сєверодонецьку протягом вересня-жовтня СБУ заблокувала діяльність дев’ятьох інтернет-агітаторів, які діяли в інтересах РФ.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY