detector.media
22.12.2018 12:15
Ivory Films знімає для каналу «Україна» мелодраму «Міраж»
Ivory Films знімає для каналу «Україна» мелодраму «Міраж»
Продакшн-компанія Ivory Films на замовлення телеканалу «Україна» розпочала роботу над 4-серійною мелодрамою «Міраж».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зйомки теленовели з елементами детективу пройдуть в Києві і Київській області.

Героїня серіалу – Марина Висоцька, яка втратила пам'ять після автомобільної аварії. Вона за допомогою приватного детектива намагається відновити своє минуле і розібратися в ньому.

«Це мелодрама з легкими елементами детективу. Дуже цікавий сценарій: героїня не пам'ятає практично нічого зі свого минулого життя, не може зрозуміти, де ж справжня реальність – яка приходить до неї у снах або та, в якій вона живе», – розповів режисер серіалу Антон Гойда.

«Аби переконливо реалізувати всі драматургічні повороти цієї історії, провели дуже ретельний підготовчий період – це і читка сценарію з розбором всіх нюансів, обговорення з режисером, ретельний дрімкаст і підбір локацій», – прокоментував продюсер фільму Олег Рогожа.

У детективній мелодрамі за оригінальним сценарієм Рената Гільфанова знімаються актори Катерина Рябова, Дмитро Пчела, Артемій Єгоров, Ірина Бондаренко, Анастасія Цимбалару, Дарія Петрожицька, Геннадій Попенко, Дарія Єгоркіна й інші.

Прем'єра фільму відбудеться в ефірі каналу «Україна».

Нагадаємо, у грудні 2018 року у Києві стартувала робота над 4-серійним фільмом «Я тебе знайду», який знімає продакшн-компанія Ivory Films на замовлення телеканалу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY