detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
21.12.2018 19:16
Волинський 12 канал почне мовити через супутник
Волинський 12 канал почне мовити через супутник
20 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ліцензію на супутникове мовлення волинському 12-му каналу (ТОВ «Слово Волині»), який має ліцензії на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5 компанії «Зеонбуд» у шести містах Волинської області, а також мовить у кабельних мережах.

Керівник 12-го каналу Ольга Куліш, яка в минулому очолювала Волинську філію Національної суспільної телерадіокомпанії, повідомила, що 12 канал хоче розширити аудиторію сусідніми областями. В ефірі каналу щогодини виходять новини Волині, України та світу.

На запитання члена Нацради Олега Черниша, чи пов’язаний 12 канал з народним депутатом, співвласником фінансово-промислової групи «Континіум» Степаном Івахівим і його мережею заправок Wog, пані Куліш сказала, що Wog є рекламодавцем каналу і не є пов'язаною особою.

Власником ТОВ «Слово Волині» є Юрій Романко з Івано-Франківська – співвласник івано-франківських ТОВ «Буденергоінвест ІВ», ТОВ «Галицька видобувна компанія», ТОВ «Газоілсервіс».

Фото: "Волинь 24"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY