detector.media
21.12.2018 14:15
Канал «Україна» покаже 4-серійний фільм «Принцеса-жабка»
Канал «Україна» покаже 4-серійний фільм «Принцеса-жабка»
23 грудня о 17:10 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійного фільму «Принцеса-жабка» виробництва Mamas Film Production на замовлення каналу.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм розповідає про  долю 22-річної заможної дівчини Іру, у якої зірвалося заміжжя. Вона покинула свого батька та вирішила бути самостійною

Роль батька, Ігоря Петровича, виконав актор Сергій Дзялік.

«Незважаючи на жорсткість в бізнесі і те, що людина він досить впливова і заможна людина, у стосунках із близькими мій герой дуже зворушливий і душевний. Тому роль мені ця була близька. Взагалі на зйомках у нас був прекрасний колектив, і попри досить стислі терміни виробництва, ми підходили до всіх процесів якісно», – прокоментував свою роль актор.

Також у фільмі знялися Андрій Ісаєнко, Галина Кобзар-Слободюк, Дарія Храмцова, Марія Тарасова, Богдан Буйлук, Юлія Амелькіна, Ольга Гольдіс та інші.

Автор сценарію – Марина Радик. Режисер-постановник – Роман Ткаченко. Оператор-постановник – Ігор Щербаков. Продюсери – Наталія Стрибук, Євген Лященко, Вікторія Корогод, Алла Липовецька, Марина Квасова.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалася компанія Mamas Film Production. Зйомки проходили в Києві і Київській області у 2018 році.

Нагадаємо, 22 грудня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Дівчатка мої» виробництва Filmstream.

 

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY