detector.media
21.12.2018 12:11
На «Інтері» стартує мелодрама «Побачити океан»
На «Інтері» стартує мелодрама «Побачити океан»
23 грудня о 16:10 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем’єра 4-серійногї мелодрами «Побачити океан» виробництва «Фірма майбутнього» на замовлення каналу

Про це йдеться у релізі каналу.

Стрічка – про долю Юлії, яка в 9 років залишається сиротою, її відправляють до інтернату. Продюсер картини – Ольга Неверко.

«Мелодрама "Побачити океан" – це фільм про непросту долю тендітної дівчини, яка не зламалася під вантажем проблем і життєвих обставин, – розповіла продюсер – Її історія вчить кожного з нас, що не потрібно опускати руки, які б труднощі не приносило тобі життя…».

Роль Юлії виконала акторка Антоніна Комісарова. Також у мелодрамі знялися Дмитро Сова, Олександр Ільїн, Анна Сагайдачна, Оксана Бурлай-Пітерова, Анна Д’яченко, Олена Ященко.

Канал повідомляє, що мелодраму знімали в Одесі. Виробництвом займалась «Фірма майбутнього» на замовлення каналу «Інтер».

Нагадаємо, у листопаді 2018 року «07 продакшн» розпочав зйомки 8-серійний детектив «Захоплення» про роботу спецпризначенців. Фільм видйе в ефірі «Інтера» на початку 2019 року.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY