detector.media
20.12.2018 17:10
Сейлз-хаус Андрія Партики уклав угоди на сотні мільйонів гривень
Сейлз-хаус Андрія Партики уклав угоди на сотні мільйонів гривень
Компанія Ocean Media уклала угоди з клієнтами щодо співпраці у 2019 році на суму сотні мільйонів гривень (інформація станом на грудень 2018 року).

Про це повідомив генеральний директор Андрія Партика, пише піар-служба компанії.

«На цей момент, кількість наших клієнтських угод, заключення яких традиційно відбувалось на аналогічний тиждень у попередні роки – перевищує в 6 разів», - сказав він. Кількість  клієнтів у компанії не розголошують.

За його словами,  також Ocean Media продовжує вести переговори з іншими клієнтами. «А це вже мова про мільярди гривень – вони теж перевищують бюджети для аналогічного періоду в переговорах на 50%», - додає пан Партика.

Як вже повідомляв «Детектор медіа», нещодавно Ocean Media підписала угоди на один рік з телеканалами ICTV, СТБ і Новий канал щодо розміщення прямої реклами в їхньому ефірі.

Нагадаємо, 17 жовтня стало відомо, що Андрій Партика залишив посадугенерального директора сейлз-хаусу StarLight Sales – внутрішнього сейлз-хаусу медіагрупи StarLightMedia. Із 18 жовтня він обійняв посаду генерального директора нового сейлз-хаусу на рекламному ринку України – компанії Ocean Media.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY