detector.media
20.12.2018 16:52
Переможцем конкурсу «Є-розслідування» став Богдан Красовський зі Слов’янська
Переможцем конкурсу «Є-розслідування» став Богдан Красовський зі Слов’янська
Інформаційний ресур Є-Data назвав імена переможців V Національного конкурсу журналістських розслідувань та аналітичних досліджень «Є-Розслідування»

Про це повідомляється у прес-релізі Є-Data.

Цього року конкурс «Є-Розслідування» проводиться вп’яте. У конкурсі змагались громадські активісти та журналісти. Всього на конкурс було подано 73 роботи від 42 учасників.

Кращими матеріалами у номінації «Журналістське розслідування» стали:

На конкурс відбиралися матеріали, які стосуватися розслідування фактів порушення суспільних інтересів у секторі публічних фінансів й аналізу ефективності використання публічних коштів. Обов’язковою умовою було використання порталів e-data.gov.ua та/або «Пошуково-аналітична система .007» (007.org.ua) як на джерело інформації. Цього року 41 робота містила посилання на портал Є-Data та 32 роботи – на Пошуково-аналітичну систему 007.

Призовий фонд «Є-Розслідування»-2018 склав 120 тис. грн, а також 30 тис. грн у вигляді технічної підтримки надав проект  пошуково-аналітичної системи «007».

Переможці в номінації «Читацькі симпатії» визначались відкритим голосуванням на сайті «Пошуково-аналітична система .007». За кількістю читацьких голосів перемогли: Роман Ліхачов («Виявлення корупційних дій під час виконання особою посадових обов'язків»), Сергій Стулов «Повесть о том, как Юрий Юрьевич и Александр Викторович проДинамили Луганскую ОВЦА», Дмитро Сінченко «Банківські гарантії по-одеськи. Як управління капбудівництва порушує законодавство по закупівлях» та «Про "бодягу" і "мачмалу", або Що не так з українським пальним», Олена Сінченко «Подарунки «з-під ялинки» від кропивницьких комунальників».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY