detector.media
20.12.2018 12:08
У Полтаві на суді погрожували журналісту Ярославу Журавлю та ображали його колег
У Полтаві на суді погрожували журналісту Ярославу Журавлю та ображали його колег
19 грудня у Київському районному суді Полтави обвинувачені у справі побиття журналіста видання «Трибуна» і блогера Ярослава Журавля погрожували потерпілому журналісту розправою та ображали присутніх у залі суду журналістів видань «Зміст» і «Полтава365».

Про це повідомляє Інститут масової інформації.

«Журавель, я тобі твої глазкі виколю”. Отак, при свідках, прямо в залі суду, мені заявляють. Потім погрожували і ображали ще деяких журналістів. Алоєв мені сказав, що “виколе глазкі”. А потім з Пазенком кричали, пішли на вулицю поговоримо. Як я і підозрював, сторона обвинувачених різко змінили думку і відмовляються від своїх попередніх показів. Тепер їхня легенда така, що ніхто, ні на кого не нападав», – розповів Ярослав Журавель ІМІ.

Нагадаємо, у травні 2018 року поліція Полтави відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 345-1 Кримінального кодексу України («Погроза або насильство щодо журналіста») за фактом побиття в офісі обласного осередку СПУ журналіста порталу «Трибуна», ведучого відеопроекту «ШоУНас» Ярослава Журавля. Голова місцевих соціалістів тоді заявив, що журналіст навмисне провокував його соратників.

9 липня полтавські правоохоронці оголосили про підозру особі, яка побила журналіста порталу «Трибуна», ведучого відеопроекту «ШоУНас» Ярослава Журавля в місцевому осередку Соціалістичної партії України. 

14 серпня затримано та обрано запобіжний захід оголошеному в розшук підозрюваному в побитті Ярослава Журавля.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY