detector.media
19.12.2018 14:41
На каналі «Україна» вийде серіал «Дівчатка мої»
На каналі «Україна» вийде серіал «Дівчатка мої»
22 грудня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Дівчатка мої» виробництва Filmstream

Серіал – про Тетяну Яніну та її доньок Уляну і Мар'яну, онучку Яну та собаку Буяну.

У фільмі знялися актори: Анастасія Шульга, Дарія Волга, Єва Шевченко-Головко, Валерія Федорович, Ігор Пазич, Дмитро Пчела, Валерій Легін, Валентин Томусяк, Дмитро Шевченко, Ігор Петрусенко та інші.

Автор сценарію – Наталія Шимборецька. Режисер-постановник фільму – Микола Михайлов. Оператор-постановник – Анатолій Сахно. Продюсери – Євген Лященко, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Віталій Сіренко.

«"Дівчатка мої" – так каже головна героїня серіалу Тетяна. Вона, дві доньки і онука живуть у своєму маленькому царстві і не те що не пускають інших людей, просто ніхто не приживається. У цьому серіалі ми покажемо глядачам прекрасний букет акторських образів і талановитих акторок. Історія легка, сповнена кохання і життя», – говорить пан Сіренко.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалася кінокомпанія Filmstream. Зйомки проходили в Києві і Київській області у 2018 році.

Прем’єра 4-серійного фільму «Дівчатка мої» відбудеться у суботу, 22 грудня, о 17:10 на телеканалі «Україна».

Нагадаємо, на початку січня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 95-серійної україномовної мелодрами з детективною складовою «Таємниці» за хорватським форматом. Виробництвом картини на замовлення телеканалу займалася кінокомпанія Panopticum.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY