detector.media
19.12.2018 10:44
«Українська правда» та її партнери продали видання БЖ чеській компанії
«Українська правда» та її партнери продали видання БЖ чеській компанії
Група інтернет-видань «Українська правда» та менеджери видання про міську культуру БЖ продають інтернет-проект БЖ чеській холдинговій компанії Accord Group Praha s.r.o.

Про це повідомляє БЖ.

«За умовами угоди, БЖ повністю зберігає формат видання, а також розвиває виробництво нативної реклами – у видання з’являться потужності у сфері веб-розробки, інтернет-маркетингу та відео-продакшну», – йдеться в повідомленні.

БЖ відкрив низку вакансій: редакторів, менеджерів з продажу нативних спецпроектів і SMM-фахівця. Охочих приєднатися до команди просять заповнити анкету.

За повідомленням БЖ, холдинг Accord Group управляє активами в кількох сферах, у тому числі займається девелопментом – реконструює історичну будівлю в центрі Праги Peterska Sigma Plaza. БЖ – перший український актив компанії.

Міський інтернет-журнал БЖ запустився 3 липня 2015 року як спільний проект «Української правди» і менеджерів та журналістів видання Анни Григораш, Ірини Грищенко та Антона Онуфрієнка. Зокрема, «Українська правда» допомагала проекту з промоушном сайту та окремих матеріалів. Видання пише про цікаві події в Києві, Одесі та Львові. Також у полі зору сайту нові місця та заклади, українські модні марки одягу, цікаві мешканці столиці, незвичні подорожі киян та інші елементи життя великого міста.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року «Українська правда» продала спортивному журналісту Дмитрові Копію свій спортивний сайт Champion.com.ua, який перед тим вирішила закрити.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY