detector.media
18.12.2018 11:17
Filmstream і Vileton Films знімають для «України» новий фільм
Filmstream і Vileton Films знімають для «України» новий фільм
Filmstream і Vileton Films на замовлення телеканалу «Україна» знімають новий 4-серійний фільм «Дім, котрий» з актрисою Ольгою Грішиною у головній ролі

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм розповідає про долю жінки, яка ще в дитинстві втратила матір і виховувалася у дитбудинку.

У фільмі знімаються актори Ольга Грішина, Віталій Кудрявцев, Євген Єфремов, Костянтин Октябрський, Анна Абрамьонок, Анатолій Котеньов, Дарія Рибак, Інга Нагорна та Ніна Ніжерадзе.

Режисер-постановник картини – Олексій Гусєв.

«Наш серіал – про людей, які ходять поруч з нами на вулиці, живуть з нами по сусідству і потрапляють у непрості життєві ситуації, – розповів режисер. – У фільмі будуть і дивовижні зустрічі, і дуже непрості любовні відносини, тому що в героїв далеко не відразу складається тандем. Але головне бажання нашої героїні, чому і присвячена назва фільму, це знайти свій дім».

Автор сценарію картини – Наталія Шимборецька. Оператор-постановник – Антон Ткаченко. Продюсери – Наталія Стрибук, Віталій Сіренко, Ірина Франчук. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займаються компанії Filmstream і Vileton Films. Зйомки проходять у Києві та Київській області.

Нагадаємо, днями у Києві стартувала робота над 4-серійним фільмом «Я тебе знайду», який знімає продакшн-компанія Ivory Films на замовлення телеканалу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY