detector.media
17.12.2018 12:48
Ivory Films знімає для «України» нову мелодраму
Ivory Films знімає для «України» нову мелодраму
У Києві стартувала робота над 4-серійним фільмом «Я тебе знайду», який знімає продакшн-компанія Ivory Films на замовлення телеканалу «Україна».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Детективна мелодрама «Я тебе знайду» розповідає про долю двох подруг – Віку та Лілю. В останньої у пожежі загинула новонароджена донька, жінка починає власне розслідування.

«Це серіал про сімейні цінності. У фільмі буде чимало напружених моментів і несподіваних поворотів. Так, спалимо будинок, щоправда, у 3D – ми поки не Голлівуд, не можемо дозволити собі побудувати і спалити маєток. У нас підібраний чудовий акторський ансамбль. І головна наша зірочка – 10-річна Єва Шевченко-Головко, яка не поступається нашим професійним акторам», – розповів режисер картини Сергій Толкушкін.

У серіалі знімаються Ольга Олексій, Олександр Кобзар, Єлизавета Курбанмагомедова, Михайло Хімічов, Ксенія Мішина, Єва Шевченко-Головко та інші. Автор сценарію – Олександра Миронова. В ефір телеканалу «Україна» фільм вийде у 2019 році.

Нагадаємо, раніше канал повідомляв про прем'єру 4-серійного фільму «Рік собаки» виробництва компанії «Арт Територія» на замовлення каналу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY