detector.media
16.12.2018 11:43
NewsOne запускає ток-шоу «Епіцентр української політики» з ведучим Піховшеком
NewsOne запускає ток-шоу «Епіцентр української політики» з ведучим Піховшеком
Перший випуск політичного ток-шоу, гостем якого стане Михайло Добкін, вийде в ефір 17 грудня. Темою для обговорення, як анонсує канал, стане «чи не був Майдан зрежисований».

Про запуск ток-шоу «Епіцентр української політики» повідомляє прес-служба телеканалу NewsOne.

«Один центральний гість-політик та його позиція. Навпроти - 5 досвідчених блогерів, експертів та журналістів. Дивіться вже цього понеділка прем'єру "Епіцентра української політики" з актуальною темою програми - "Майдан. 5 років потому". Народне повстання чи зрежисований план?» - повідомляє канал.

У програмі обіцяють «ексклюзивні включення з родичами загиблих по обидві сторони барикад» та «несподівані факти». Також планується обговорення повільного розслідування вбивств на Майдані.

Центральним гостем першої програми стане народний депутат України, лідер партії «Християнські соціалісти» Михайло Добкін. Ведучий програми - В'ячеслав Піховшек.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» дослідив декілька випусків «Хронології дня з В’ячеславом Піховшеком» та «Суб’єктивних підсумків» різних ведучих на телеканалі NewsOne. Було знайдено фейки, маніпуляції та ретрансляцію меседжів Росії.

Також Незалежна медійна рада (НМР) дійшла висновку, що низка передач в ефірі телеканалу NewsOne протягом серпня — жовтня 2018 року транслювала мову ворожнечі та вислови, що виправдовували державу-агресора, а також порушувала журналістські стандарти. Свій висновок НМР оприлюднила 10 грудня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY