detector.media
13.12.2018 18:10
Канал «Україна» покаже прем'єру 4-серійного фільму «Рік собаки» виробництва «Арт Території»
Канал «Україна» покаже прем'єру 4-серійного фільму «Рік собаки» виробництва «Арт Території»
16 грудня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійного фільму «Рік собаки» виробництва компанії «Арт Територія» на замовлення каналу.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

За сюжетом головна героїня картини Саша на багато років забула про свій червоний диплом юриста, аби бути люблячою дружиною і домогосподаркою. Її сенс життя – чоловік Костя і їхня собака Герда. Та уявне щастя руйнується в один день, коли у квартиру приходить незнайома дівчина і чоловік виставляє Сашу за поріг.

У тісній хрущовці мами, куди їй довелося повернутися, немає місця навіть для улюбленого пса. Останньою краплею стає аварія, після якої Саша отримує травму і несправедливе звинувачення від поліції. Завдяки щирості і силі волі дівчина знаходить ту ниточку, яка виводить її в нове життя і відновлює справедливість: спочатку у своїй долі, а потім у долях близьких і дорогих людей, яких вона заново знаходить.

У фільмі знялися Костянтин Октябрський, Дана Абизова, Тетяна Малкова, Антон Батирєв, Ксенія Ніколаєва, Олександр Задніпровський та інші.

Режисер-постановник фільму – Антон Гойда. Автор сценарію – Марія Рождественська. Оператор-постановник – Сергій Головащук. Зйомки проходили в Києві і Київській області у 2018 році.

Прем'єра стрічки відбудеться 16 грудня о 17:00.

Раніше повідомлялось, що в січні на ICTV вийде прем’єра детективного серіалу «Розтин покаже».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY