detector.media
13.12.2018 16:54
Андрій Яніцький очолив Центр удосконалення економічної журналістики
Андрій Яніцький очолив Центр удосконалення економічної журналістики
Колишній редактор економічного відділу LB.ua Андрій Яніцький став керівником Центру вдосконалення економічної журналістики при Київській школі економіки. Про це він повідомив «Детектору медіа».

«Я сам навчався на курсах економічної журналістики при школі, знаю особисто багатьох професорів, почесного президента КШЕ Тимофія Милованова. Це найкращий економічний навчальний заклад у країні, на мою думку, і я тішуся початку співпраці», – сказав пан Яніцький.

У Центрі вдосконалення економічної журналістики він займатиметься розвитком сертифікатних програм, розробкою магістерської програми з міжнародної бізнес-журналістики, а також проводитиме дослідження.

Андрій Яніцький з Криму писав для ІА «Українські новини», газет «Дело» та «Коммерсант-Украина». У 2007 році переїхав до Києва, де працював у виданнях «Газета 24» та Kyiv Weekly. З травня 2009 року працював у Gorshenin Group у проекті LB.ua. З 2011 року керував економічним підрозділом видання. У листопаді 2018 року через творчі розбіжності звільнився з LB.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY