detector.media
12.12.2018 17:56
«1+1 медіа» розпочинає інформаційну кампанію про кодування каналів на супутнику
«1+1 медіа» розпочинає інформаційну кампанію про кодування каналів на супутнику
Із сьогоднішнього дня, 12 грудня, група «1+1 медіа» розпочинає двотижневу кампанію з інформування глядачів про майбутнє кодування супутникового сигналу телеканалів, запланованого на другий квартал 2019 року. Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі «1+1 медіа».

Спеціальний інформаційний ролик буде поширюватися лише в супутниковій версії телеканалів «1+1 медіа». «Метою ролика є спонукнути глядача, який його бачить, звернутися до офіційного оператора супутникового телебачення за додатковою інформацію щодо подальших кроків, аби не залишитися без доступу до улюблених телеканалів», – повідомили в прес-службі «1+1 медіа».

Крім ролика, «1+1 медіа» планує інформувати населення про майбутні зміни через більш детальні сюжети в новинах і ранкових програмах. «Враховуючи кількість інформації, яка регулярно з’являється у ЗМІ, ми розуміємо, що глядачам важливо отримати прості та наглядні відповіді на складні та суспільно-важливі питання: для чого здійснюється кодування, яким чином можна переглядати ТВ на супутнику після того, як сигнал буде закодований, де можливо придбати сеттопбокси, які є альтернативи супутниковому ТВ, що таке кардшарінг та інші», – пояснили в прес-службі.

У листі до провайдерів платного телебачення «1+1 медіа» повідомила, що інформаційний ролик буде поширюватися в супутниковому сигналі каналів «1+1», ТЕТ і «2+2». А для ретрансляції в кабельних, IPTV та OTT-мережах сформовано альтернативні версії телеканалів «1+1», ТЕТ і «2+2», параметри прийому яких із супутника «1+1 медіа» запропонувала провайдерам.

Нагадаємо, що до України доставлено першу партію тюнерів для прийому закодованого супутникового сигналу. Українські канали на супутнику планують закодуватися в другому кварталі 2019 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY