detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
12.12.2018 11:10
Комедія «Свінгери–2» вийде в прокат 1 березня 2019 року
Комедія «Свінгери–2» вийде в прокат 1 березня 2019 року
Друга частина української комедії «Свінгери» вийде в широкий національний прокат в березні наступного року.

Про це стало відомо на Зимовому кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю, який розпочався у столичному кінотеатрі «Сінема Сіті» сьогодні, 12 грудня.

В анонсі презентації дистриб’юторської компанії «Вольга Україна» зазначено, що стрічка вийде в прокат 1 березня. Нагадаємо, раніше планувалося, що комедія з'явиться на екранах кінотеатрів 5 грудня цього року, про що було заявлено на Літньому кіноринку ОМКФ.

У другій частині комедії «Свінгери», за сюжетом, бізнесмен Ігор втрачає чоловічу силу, його дружина Ілона готова на все, аби це виправити. Та нічого не дає результатів, чоловіка заводять лише лайки в соцмережах.

Режисером продовження «Свінгерів», як і першої частини, став Андрейс Екіс.

Герої також залишаться незмінними. В ролях: Михайло Кукуюк, Ольга Полякова, В’ячеслав Довженко, Анна Саліванчук, Олексій Вертинський, Даша Астаф’єва.

Автори сценарію -  Тарас Боровок, Дмитро Наумов. Продюсери - Андрій Ногін, ОЛеся Ногіна, Андрій Фесяк, Крістіанс Алхимінокс. 

Нагадаємо, комедійна стрічка «Свінгери» виробництва компаній F Films і Platforma Filma, вийшла в прокат 1 січня 2018 року і зібрала білше 22 млн грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY