detector.media
11.12.2018 17:15
Мін’юст назвав брехнею і маніпуляцією розповсюджену у ЗМІ інформацію про «справу Мартиненка»
Мін’юст назвав брехнею і маніпуляцією розповсюджену у ЗМІ інформацію про «справу Мартиненка»
Міністерство юстиції України заявило, що розповсюджена у ЗМІ інформація щодо зміни порядку рецензування судових експертиз з метою нібито нівелювання основного доказу НАБУ у справі екс-нардепа від «Народного фронту» Миколи Мартиненка є брехнею та маніпуляцією

Про це йдеться на сайті Мін’юсту.

Міністерство повідомляє, що «система судових експертиз, відповідно до процесуального законодавства, є незалежною від будь-яких органів влади. Міністерство юстиції виконує функцію лише формування політики у цій сфері».

«Так само ми дуже розраховуємо на те, що принципу незалежності та невтручання в діяльність експертів будуть дотримуватись всі правоохоронні органи, представники громадянського суспільства та засоби масової інформації», – сказала заступниця Міністра юстиції Світлана Глущенко.

11 грудня вийшла програма «Наші гроші з Денисом Бігусом» про Мартиненка. У ній, зокрема, журналісти повідомляють, що «Міністерство юстиції видало наказ, який допоміг Мартиненку нівелювати ключові економічні експертизи у справі про розкрадання 695 мільйонів з державних підприємств».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY