detector.media
11.12.2018 10:50
Суд у справі криворізького оператора В’ячеслава Волка не відбувся
Суд у справі криворізького оператора В’ячеслава Волка не відбувся
10 грудня у Саксаганському райсуді Кривого Рогу повинно було продовжитися слухання справи про поранення оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка.

Про це повідомляє «Перший Криворізький».

На слухання з'явилася тільки потерпіла сторона і преса. Обвинувачений Ігор Петренко і його адвокати – Умріхін і Бибик на засідання не прийшли.

Адвокат обвинуваченого повідомив суддю, що стан його підзахисного Петренка погіршився і тому він не з'явився в суд.

Нагадаємо, 6 липня 2017 року у Кривому Розі було поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка, який брав участь у зйомках постановочного кадру під час військових навчань. Підозрюваного було затримано. Наприкінці вересня справу пораненого Волка перекваліфікували з «необережного» ушкодження на «умисне».

10 листопада 2017 у Кривому Розі почали судовий розгляд щодо інструктора зі стрільби Ігоря Петренка, який 6 липня під час навчань поранив оператора «Першого Криворізького». 47-річного інструктора зі стрільби судили за двома статтями – «умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень», а також «незаконне поводження зі зброєю».

Родина пораненого оператора В’ячеслава Волка вимагала від підсудного Ігоря Петренка два мільйони гривень моральної компенсації і понад 100 тисяч гривень на лікування.

У лютому 2018 в Київському інституті нейрохірургії ім. академіка Ромоданова лікарі провели операцію по відновленню рухливості рук оператора «Першого Криворізького» В’ячеслава Волка. У березні Волка доправили до Кривого Рогу. У червні стало відомо, що Військова прокуратура закрила справу про поранення криворізького оператора В’ячеслава Волка. У серпні Апеляційний суд Кривого Рогу поновив закриту прокуратурою справу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY