detector.media
10.12.2018 12:20
Припинена діяльність громадської організації, що займалася пропагандою «руського миру» – СБУ
Припинена діяльність громадської організації, що займалася пропагандою «руського миру» – СБУ
Служба безпеки України повідомляє, що викрила та заблокувала діяльність однієї з громадських організації, яка проводила антиукраїнську діяльність на території України

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Оперативники спецслужби встановили, що представники проросійської структури, яка функціонувала в одному з регіонів України займались пропагуванням ідей так званого "руського миру". На замовлення та фінансування спецслужб РФ агітатори, зокрема виготовляли і розповсюджували матеріали спрямовані на порушення територіальної цілісності нашої країни», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що правоохоронці виявили друковану продукцію, оргтехніку та інші предмети, «які підтверджують протиправну діяльність».

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), тривають слідчі дії.

Нагадаємо,  на початку листопада Служба безпеки України повідомила, що в Одесі, Києві та Сєверодонецьку протягом вересня-жовтня блокували діяльність дев’ятьох інтернет-агітаторів, які діяли в інтересах РФ.

Фото: прес-центр СБУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY