detector.media
09.12.2018 16:06
Держкіно уклало контракт про надання фінансування проекту «Незвичайні грецькі похорони в Карпатах»
Держкіно уклало контракт про надання фінансування проекту «Незвичайні грецькі похорони в Карпатах»
5 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з ТОВ «"Інсайт Медіа" Продюсерський центр» контракт про надання кінопроекту «Незвичайні грецькі похорони в Карпатах» державної фінансової підтримки розміром 14 млн 534 тис. 990 грн при загальній вартості виробництва фільму 32 млн 560 тис. 001 грн.

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

«Незвичайні грецькі похорони в Карпатах» – історія про повернення, прийняття та прощення. За заповітом померлої матері, 17-річний грецький юнак Алексіс змушений їхати у Карпати, щоб провести тиждень зі своїм українським дідом-гуцулом. Поїздка хлопця в Україну – справжній виклик: він не володіє мовою, нічого не знає про цю країну і ніколи не зустрічався зі своїм єдиним кровним родичем, дідом Олесем.

Режисер стрічки - Грігоріс Карантінакіс. Автори сценарію – Грігоріс Карантінакіс та Заза Буадзе. Продюсери картини – Володимир Філіппов та Костас Кефалас.

Кінопроект спільного українсько-грецького фільму «Незвичайні грецькі похорони в Карпатах» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно.

Прем’єра фільму в Україні планується навесні 2020 року.

Раніше повідомлялось, що Держкіно та кіностудія Довженка уклали контракт на держпідтримку короткометражки «Чужий».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY