detector.media
08.12.2018 17:13
Ілля Красильщик йде з поста видавця «Медузы»
Ілля Красильщик йде з поста видавця «Медузы»
Видавець одного з найпопулярніших російськомовних ліберальних медіа «Медуза» Ілля Красильщик заявив, що залишає видання.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я йду з Медузи з 1 січня 2019 року. Безглузді якісь слова, сам не вірю до кінця, але ні, правда - йду. Йду, всіх люблячи, готовий всім допомагати - але вже в порадами, а не працюючи. Чому так вийшло? Є багато причин. Я кілька разів переписував цей абзац, але коли пишеш не все, виходить якась нісенітниця, а все писати зовсім не хочеться. Так що це поле нехай залишиться незаповненим», - написав він.

Красильщик додав, що з «Медузой» все буде добре, але особисто він «не знаходить собі в ній більше місця».

«Продукт залишається за командою мрії в особі технічного директора Борі Горячева, арт-директора Насті Ярової і продакт Султана Сулейманова (ні-ні, він давно не в Шапіто). Цей тріумвірат тепер буде придумувати технологічне майбутнє видання. Комерційна частина управляється найвеличнішим комерційним директором всіх часів Ксюшею Сащенко. Нативная редакція керується Катею Біргер, я із захопленням дивлюся на те, як вона працює, вже два роки», - йдеться в дописі Красильщика.

За словами журналіста, у найближчих його планах - переїзд з Риги до Москви.

Нагадаємо, 9 листопада засновник та головний редактор російського видання «Медуза» Іван Колпаков повідомив редакції, що йде у відставку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY