detector.media
06.12.2018 19:08
Компанія «РТМ Діджитал» запланувала на 2019 рік розбудову Digital Out-of-Home Media в обласних центрах
Компанія «РТМ Діджитал» запланувала на 2019 рік розбудову Digital Out-of-Home Media в обласних центрах
У 2018 р. започатковано системний розвиток цифрової зовнішньої реклами України. Провідні медійні агенції та відомі бренди проголосували «за» цифрові мережі «РТМ Діджитал» та новий спосіб трансляції контенту — Digital Network Panel (DNP), розмістивши свої кампанії на цифрових площинах.

Наразі компанія звітує про «комерційний sold-out»: 100% розпродажу рекламних DNP на цифрових мережах «РТМ Діджитал» до кінця 2018 р. Свій внесок у розвиток цифрової зовнішньої реклами України зробили клієнти за категоріями «Торгівля», «Фінанси», «Зв’язок», «ЗМІ», «Нерухомість», «Продовольчі товари», «Кондитерські вироби», «Безалкогольні напої», «Авіація» тощо. Також Digital Out-of-Home медіа України обирають ІТ-компанії, які не часто були клієнтами традиційного Outdoor. Так, на цифрових мережах «РТМ Діджитал» транслюється реклама Google.

Нагадаємо, цього року компанія «РТМ Діджитал», що входить до складу Групи Компаній «РТМ-Україна», реалізувала 3 інноваційних проекти цифрових мереж в Out-of-Home медіа.

  1. Indoor-проект в Міжнародному Аеропорті «Київ» ім. Ігоря Сікорського об’єднав рекламу в 3 терміналах: «А» — міжнародні рейси, «D» — внутрішні рейси і «В» — бізнес-авіація та приватні джети. На мережі з 30 носіїв у лютому 2018 р. відтестовано й запроваджено у роботу запатентований «РТМ Діджитал» концепт Digital Network Panel: часовий проміжок у плей-листі з адаптивним профілем, протягом якого рекламний контент Клієнта транслюється синхронно на всіх панелях цифрової мережі.
  2. Digital Outdoor-проект реалізовано у травні 2018 на бульварі Тараса Шевченка в Києві. Вперше в Україні в «агресивному» вуличному середовищі з’явилася цифрова реклама надвисокої якості трансляції; контент одночасно розповсюджується на 32 носіях на ділянці протягом майже 4 км від Площі Перемоги до Бессарабської площі.
  3. Сіті-борди — цифрові носії міського середнього (middle) формату — новаторський продукт на українському ринку зовнішньої реклами. Наразі «РТМ Діджитал» вже оперує мережею із сіті-бордів на 16 локаціях Києва/

Щоби задовольнити високий попит rлієнтів у якісній цифровій Outdoor-рекламі, «РТМ Діджитал» продовжує встановлення цифрових мереж. До кінця 2018 р. у Києві в експлуатацію буде введено ще 22 цифрових сіті-лайти (small city format) та 20 рекламних панелей середнього формату — Digital City Board. Інвестиції Групи Компаній «РТМ-Україна» у розвиток цифрової зовнішньої реклами склали понад 35 млн грн.

Усі проекти реалізовано за планом, затвердженим на початку року. На 2019 рік Групою Компаній «РТМ-Україна» та її дочірньою компанією «РТМ Діджитал» заплановано розбудову Digital Out-of-Home Media в обласних центрах України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY