detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
06.12.2018 11:54
Програму Саакашвілі для каналу ZIK знімали в Австрії – прес-служба
Програму Саакашвілі для каналу ZIK знімали в Австрії – прес-служба
Частину програми «Джокери. Шлях у президенти» з новим ведучим Михеїлом Саакашвілі знімали в Австрії. Проект стартує на каналі ZIK 7 грудня

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі каналу.

«Програма відзнята частково. Знімали в Австрії, у замку родини Бордо. Де будемо знімати – ще вирішуємо», – розказали ДМ.

Нагадаємо, програму раніше вела головна редакторка видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва. Однак, через те, що вона наразі навчаєтсья у США, ZIK вирішив змінити ведучого. 

Оновлена програма з Михеїлом Саакашвілі стартує на ZIKу 7 грудня.

Як писав «Детектор медіа», у березні 2017 року Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK. Тоді прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». Під час випуску своєї програми 31 травня Саакашвілі звинуватив  Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

28 червня Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook про те, що на каналі ZIK вийшла його остання програма.

Пізніше прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що на літній період, до початку наступного телевізійного сезону, програма  «Інша Україна» йде на канікули.

Згодом екс-генеральний продюсер каналу Гайгисиз Гелдієв повідомив «Детектору медіа», що ініціатором закриття політичного ток-шоу Міхеїла Саакашвілі «Інша Україна» на телеканалі ZIK виступив телеканал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY