detector.media
05.12.2018 13:27
Саакашвілі замінив Севгіль Мусаєву в «Джокерах» на каналі ZIK
Саакашвілі замінив Севгіль Мусаєву в «Джокерах» на каналі ZIK
Телеканал ZIK повідомляє, що 7 грудня в ефір повертається щотижнева програма «Джокери». Програму вестиме Михеїл Саакашвілі. Раніше ведучою «Джокерів» була головред «Української правди» Севгіль Мусаєва

Про це йдеться в релізі каналу.

Оновлена програма матиме назву «Джокери. Шлях у президенти» і виходитиме щоп’ятниці о 18:30.

«Я знаю, які риси потрібні президентові, щоб створити гідні умови для життя своїх громадян. І я непогано знаю українських політиків вже багато років. Тож разом із журналістами телеканалу ZIK я вирішив освіжити пам'ять українців, щоб вибір, який вони зроблять у 2019-му, був абсолютно свідомим», – прокоментував Саакашвілі.

За словами керівниці департаменту програм власного виробництва ZIKу Ольги Мовчан, канал мусив змінити ведучого, оскільки Севгіль Мусаєва наразі навчається у США.

«Продовження проекту ми задумали разом із Севгіль Мусаєвою – ведучою першого сезону, та вона поїхала на тривале навчання у США. Почалися пошуки яскравого ведучого чи ведучої, людини, яка приверне увагу до проекту і насправді хотітиме дослідити шлях кожного з рейтингових кандидатів. Михайло Саакашвілі – Президент, який витягнув свою країну з дна і добре знає залаштунки української політики. І він, звісно ж, не звичайний ведучий. Його коментарі у нашому проекті – це його бачення і відчуття ситуації та персоналії, він не та людина, яка говоритиме обєктивний журналістський текст. Що вдалося у цьому симбіозі? Нашій команді дуже цікаві відгуки глядачів», – додала вона.

Канал повідомляє, що після кожного випуску фільму-розслідування заплановане обговорення політичного шляху кандидатів у президенти в студії з включеннями психологів, західних експертів, аналізом актуальних соціологічних опитувань. Модеруватиме студійний блок ведучий токінгів «Перші про головне. Коментарі» на ZIKу Богдан Машай.   

Програма «Джокери» запускалася як спільний проект каналу ZIK та інтернет-видання «Українська правда». Вона стартувала в ефірі 24 березня 2017 року з ведучою Севгіль Мусаєвою. 

Як писав «Детектор медіа», у березні 2017 року Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK. Тоді прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». Під час випуску своєї програми 31 травня Саакашвілі звинуватив  Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

28 червня Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook про те, що на каналі ZIK вийшла його остання програма.

Пізніше прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що на літній період, до початку наступного телевізійного сезону, програма  «Інша Україна» йде на канікули.

Згодом екс-генеральний продюсер каналу Гайгисиз Гелдієв повідомив «Детектору медіа», що ініціатором закриття політичного ток-шоу Міхеїла Саакашвілі «Інша Україна» на телеканалі ZIK виступив телеканал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY