detector.media
04.12.2018 19:31
Новий сейлз-хаус Андрія Партики уклав угоди з каналами групи StarLightMedia
Новий сейлз-хаус Андрія Партики уклав угоди з каналами групи StarLightMedia
Новий сейлз-хаус Ocean Media, який очолив екс-гендиректор StarLight Sales Андрій Партика, уклав угоди з каналами, що входять у групу StarLightMedia.

Про це повідомила піар-служба Ocean Media.

Ocean Media підписала угоди на один рік з телеканалами ICTV, СТБ і Новий канал щодо розміщення прямої реклами в їхньому ефірі.

«Ми завершили переговори між новоствореною компанією Ocean Media та каналами ICTV, СТБ, Новий канал підписанням договорів, які дозволяють нам надавати послуги з розміщення прямої реклами наших клієнтів на цих каналах. Наші повноваження обмежуються рекламними блоками. Поки що договори підписано лише на один рік. Команда Ocean Media готова фіналізувати угоди з клієнтами, які бажають скористатись перевагами ранніх переговорів», прокоментував укладання угод Андрій Партика, генеральний директор сейлз-хаусу Ocean Media.

Нагадаємо, 17 жовтня стало відомо, що Андрій Партика залишив посаду генерального директора сейлз-хаусу StarLight Sales – внутрішнього сейлз-хаусу медіагрупи StarLightMedia. Із 18 жовтня він обійняв посаду генерального директора нового сейлз-хаусу на рекламному ринку України – компанії Ocean Media.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY