detector.media
04.12.2018 15:40
Медведчук вимагає спростування інформації про «агента КДБ Соколовського» – «Україна молода»
Медведчук вимагає спростування інформації про «агента КДБ Соколовського» – «Україна молода»
Видання «Україна молода» повідомляє про листа від адвоката Віктора Медведчука, в якому він вимагає спростувати інформацію про те, що лідер руху «Український вибір» є «агентом КДБ під псевдонімом Соколовський»

Про це йдеться на сайті видання «Україна молода».

Медіа повідомляє, що цю інформацію було оприлюднено на сайті 6 листопада 2018 року в матеріалі Григорія Омельченка під назвою «Хрестовий похід Кремля: Як Московія привласнила православ’я Київської Русі та чому не хоче його втрачати».

У заяві адвокат Медведчука називає вище­згадане твердження «відвертою та вкрай цинічною брехнею», пише «Україна молода».

Саме видання зазначає, що своєю публікацією «не відкрили Америку»

«Інформація про Медведчука-Соколовського "гуляє" в сотнях інтернет-джерел. Проте чомусь кума Путіна зачепило її оприлюднення саме в "Україні молодій". Може, в патріотичній україномовній газеті ця інформація видається такою, що особливо "дискредитує його честь і гідність"?» – пише ЗМІ.

Нагадаємо, у вересні адвокат Медведчука надіслав «Українській правді» листа, у якому вимагав спростування інформації, опублікованій у статті Романа Романюка та Романа Кравця «Ахметов, Львочкін і Медведчук, або Троє в партії, не рахуючи Рабіновича»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY