detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
03.12.2018 16:40
Канал «Наш» повідомляє про блокування представниками «УНА-УНСО», поліція перевіряє
Канал «Наш» повідомляє про блокування представниками «УНА-УНСО», поліція перевіряє
3 грудня телеканал «Наш» повідомив, що люди, які назвалися представниками «УНА-УНСО», заблокували вхід до будівлі каналу та перешкоджають журналістам. На місці працюють представник поліції

Про це йдеться в релізі телеканалу. Також про це канал повідомляє в своєму ефірі.

Зокрема йдетья про те, що пікетувальники розгорнули під будівлею каналу колючий дріт і палять димові шашки. Також канал повідомляє про сутички з поліцією та декількох затриманих.

«Вони перекрили вхід до каналу, висловлюють своє бачення та диктують, що саме повинно бути в ефірі та яких гостів запрошувати. Заблокували доступ гостей та співробітників», – йдеться в релізі.

Генеральний директор медіаплатформи «Наш»  Олена Рудік сказала, що «діяльність медіаплатформи здійснюється в рамках діючого українського законодавства, а люди, які заважають роботі журналістів та намагаються втрутитися в інформаційну політику, здійснюють протизаконні дії».

Прес-офіцер Шевченківського управління поліції ГУ Нацполіції у місті Києві Анна Зубрєва повідомила «Детектору медіа», що на місці працюють представники поліції, а інформація щодо перешкоджання журналістам і кількох затриманих «перевіряється».

Водночас «Інтерфакс-Україна» пише про п’ятьох затриманих. Начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко повідомив агентству, що акція біля телеканалу була незапланованою, «п’ятьох осіб для надання пояснень доправили до управління поліції».

Нагадаємо, 15 жовтня повідомлялося про пожежу в будівлі, де на той час облаштовувався канал «Наш». 30 жовтня народний депутат Євген Мураєв повідомив, що пізно ввечері 29 жовтня на першому поверсі приміщення каналу знову відбулася пожежа.

24 жовтня канал «Наш» опублікував перші ролики у YouTube. 7 листопада канал вийшов в ефір. Його власником став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»). Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Наша Прага» став Володимир Мураєв, керівником компанії – колишній виконавчий продюсер каналу NewsOne Тигран Мартиросян.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY