detector.media
03.12.2018 16:14
«Скажене весілля» покажуть в Австралії
«Скажене весілля» покажуть в Австралії
7-16 грудня в австралійському Мельбурні відбудуться комерційні покази комедії «Скажене весілля» виробництва Film.ua.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

З 7 до 16 грудня комерційні покази стрічки «Скажене весілля» пройдуть у місті Мельбурн у кінотеатрі «Українського культурного центру».

9 грудня о 14.00 відбудеться комерційний показ «Скаженого Весілля» в кінотеатрі «Українського культурного центру» в столиці австралійського штату Квінсленд — місті Брисбен. Організатор —  Українська громада штату Квінсленд.

Дізнатися розклад, вартість квитків та інші деталі можна за посиланням.

Нагадаємо, виробництвом комедії «Скажене Весілля» займалася компанія «Прототип Продакшн» (власником якої є Юрій Горбунов) спільно з Film.ua за підтримки Державного агентства України з питань кіно. 

За сюжетом, дочка директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка Катерина виходить заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Але майбутній тесть намагається завадити весіллю через те, що обранець його дочки – афрофранцуз.

Автори планують зняти комедійну кінофраншизу про Василя Середюка та його сім’ю. 

У команді творців: режисер Влад Дикий, продюсери Юрій Горбунов, Ірина Костюк та Надія Коротушка, автори сценарію Микола Куцик й Олексій Приходько, оператор Тим Аврамчукспівпродюсери Олесій Потапенко та Ірина Горова (Mozgi Entertainment).

Ролі у стрічці виконали: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Олександр Бегма.

До проекту також приєдналися зірки шоу-бізнесу: Потап та Monatik, які зіграли ролі священика Євлампія та дяка Пилипона, а також Юрій Горбунов та Олег Винник.

Для телеведучого Юрія Горбунова це перший досвід у продюсуванні кіно.

Нагадаємо, виробництвом комедії «Скажене Весілля» займалася компанія «Прототип Продакшн» (власником якої є Юрій Горбунов) спільно з Film.ua за підтримки Державного агентства України з питань кіно. 

Як писав «Детектор медіа», повнометражний фільм «Скажене Весілля» став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Загальний кошторис фільму — 10,8 млн гривень, з них частка Держкіно склала 1,8 млн гривень.

Компанія «Прототип продакшн» уклала договір з Film.ua Group про надання повного пакету послуг на спеціальних умовах для виробництва, промотування та дистрибуції стрічки «Скажене Весілля» в рамках пакетної пропозициї Film.ua Group для проектів, які підтримує Державне агентство України з питань кіно.

26 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Прототип Продакшн» контракт про надання державної фінансової підтримки романтичній комедії «Скажене весілля».

У квітні стало відомо, що компанія «Прототип продакшн» припинила співпрацю з режисером Дмитром Малковим над повнометражною комедією «Скажене весілля». Починаючи з квітня, роботу над проектом продовжив режисер Влад Дикий. 

У прокаті фільм стартував 4 жовтня 2018 року. Дистриб’ютором стрічки стала компанія MMD. За перший вікенд комедія зібрала понад 13 млн грн. Бокс-офіс стрічки на сьогодні складає понад 54 млн грн. Це абсолютний рекорд за зборами серед українських релізів за всю історію (попередній рекорд належить ще одній стрічці виробництва Film.ua - анімаційному фільму «Викрадена принцеса», національний бокс-офіс якого склав понад 36 млн грн).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY