detector.media
01.12.2018 17:00
Співведучий ток-шоу «Народ проти» назвав гостя студії «твариною»; ZIK заявив, що не схвалює таку поведінку
Співведучий ток-шоу «Народ проти» назвав гостя студії «твариною»; ZIK заявив, що не схвалює таку поведінку
Телеканал ZIK заявив, що не схвалює поведінку співведучого ток-шоу «Народ проти» Макса Бужанського під час суперечки з нардепом Сергієм Рудиком під час ефіру 30 листопада.

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

«У п’ятницю, 30 листопада, в ефірі великого політичного ток-шоу "Народ проти" з ведучою Наташею Влащенко на ZIKу народний депутат Сергій Рудик і Макс Бужанський обмінялись гострими "епітетами". Телеканал ZIK не схвалює поведінку та не поділяє позицію співведучого ток-шоу "Народ проти" Макса Бужанського. Незважаючи на образи з боку депутата, телеканал ZIK вважає, що ведучий не повинен був висловлювати оціночні судження та ображати гостя у відповідь. Хоч ведучі ZIKу є незалежними, але жоден з них не має права давати волю емоціям в ефірі», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці березня 2018 року ZIK анонсував, що «Народ проти» готується до перезапуску 13 квітня в «більш досконалому форматі», але програма так і не вийшла в ефір. 14 квітня з власних джерел на каналі «Детектору медіа» стало відомо, що програму було закрито й перезапуск не готувався. Проте в коментарі ДМ Наталя Влащенко спростувала інформацію про закриття програми. Вона зазначила, що перезапуск, який мав відбутися 13 квітня, не вдався через технічні причини. Вихід оновленої програми пані Влащенко анонсувала на осінь 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY