detector.media
30.11.2018 19:10
Помер головний редактор газети «Харьковские известия» Олег Пересада
Помер головний редактор газети «Харьковские известия» Олег Пересада
Причина смерті журналіста поки не відома.

Про смерть головного редактора 29 листопада повідомив у Facebook директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

«Олега Пересади більше немає. Коли, де і як з ним можна буде попрощатися - повідомимо завтра», - написав він.

Видання «NewsRoom» з посиланням на власні джерела повідомляє, що напередодні після зустрічі з друзями Пересада поїхав додому, але зник. Вранці його нібито знайшли на вулиці і відвезли до лікарні швидкої допомоги, за попередніми даними, - з обмороженням. Цінних речей при ньому в той момент не було. Врятувати журналіста лікарі не змогли.

Як зазначає видання «Медіапорт», за фактом смерті відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області. Правоохоронці також перевіряють інформацію про пограбування.

Олегу Пересаді був 61 рік. Він родом з міста Змієва Харківської області. У ЗМІ працював з 1985 року - починав на радіо Харківського району та в газеті «Трибуна трудящих». Пересада був одним із засновників першої в Харкові недержавної радіостанції «Радіо-50». Також працював в тижневику «Проспект», газеті «Бізнес-Харків», на радіостанції «Майстер-радіо» і в харківському бюро газети «День». З лютого 2007 року Олег Пересада керував редакцією газети «Харьковские известия».

Раніше повідомлялось, що у віці 35 років померла журналістка Інна Жмуд.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY