detector.media
30.11.2018 13:13
Блогер Олександр Барабошко став підозрюваним у справі Tinder-скандалу – військова прокуратура
Блогер Олександр Барабошко став підозрюваним у справі Tinder-скандалу – військова прокуратура
Головна військова прокуратура повідомила про підозру політтехнологу Володимиру Петрову і блогеру Олександру Барабошку у справі Tinder-скандалу за участі заступника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченка та студентки Наталії Бурейко

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на військову прокуратуру.

«Політтехнологу Петрову і блогеру Барабошку повідомили про підозру. Сьогодні суд обере їм запобіжні заходи», – сказав співрозмовник агентства.

За словами працівника прокуратури, політтехнологу Петрову повідомили про підозру у порушенні ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), ст.162 (порушення недоторканності житла), ст. 182 (порушення недоторканності приватного життя) і ст.343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.

Водночас блогеру Барабошку повідомили про підозру у порушенні ст. 368 (одержання хабара), ст. 162 (порушення недоторканності житла), ст. 182. (порушення недоторканності приватного життя), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.

«Укрінформ» пише, що обидва були затримані 29 листопада і провели ніч у слідчому ізоляторі. Раніше про затримання Петрова повідомляв «Детектор медіа».

Запобіжні заходи Петрову і Барабошку обере Печерський райсуд. Прокуратура клопотатиме про арешт з можливістю внесення застави.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY