detector.media
29.11.2018 19:10
Нацрада за кілька тижнів зможе розглянути результати перевірки нового каналу Мураєва - Костинський
Нацрада за кілька тижнів зможе розглянути результати перевірки нового каналу Мураєва - Костинський
14 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага») за його самовільне переформатування на телеканал «Наш».

Про те, коли Нацрада розглядатиме результати позапланової перевірки каналу, повідомив член Нацради Сергій Костинський, передає «Укрінформ».

«Перевірка телеканалу "Максі-ТВ" ще триває. Протягом найближчих тижнів Нацрада зможе включити до порядку денного засідання питання щодо її результатів і, відповідно, ухвалити рішення», - сказав він.

Як відомо, під час моніторингу Нацрада виявила, що канал самовільно змінив формат (культурологічно-розважальний з фільмопоказом на інформаційно-аналітичний) і програмну концепцію (відсутні культурно-мистецькі, науково-просвітницькі, дитячі, розважальні передачі та фільмопоказ), а також використовує логотип «Максі-ТВ незабаром Наш» замість «Максі-ТВ». При цьому канал не вносив відповідних змін до ліцензії.

Пан Костинський уточнив, що за такі порушення регулятор може оголосити телеканалу попередження.

Нагадаємо, 7 листопада в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»). Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Наша Прага» став Володимир Мураєв, керівником компанії – колишній виконавчий продюсер каналу NewsOne Тигран Мартиросян.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY