detector.media
29.11.2018 18:23
Комісія Київради підтримала створення сквера імені Павла Шеремета
Комісія Київради підтримала створення сквера імені Павла Шеремета
Сквер з’явиться на ділянці на перетині вулиць Рейтарська та Стрілецька.

Про це повідомляється на сторінці Управління екології та природних ресурсів КМДА у Facebook.

Зазначається, що під час засідання 28 листопада члени постійної комісії Київради з питань екологічної політики одноголосно підтримали проект рішення про створення скверу імені журналіста Павла Шеремета.

Сквер з’явиться на ділянці на перетині вулиць Рейтарська та Стрілецька. За процедурою ділянка спочатку має набути статусу скверу і вже після цього новий сквер отримає ім’я.

Повідомляється також, що земельну ділянку у Шевченківському районі столлиці було обрано за попереднім погодженням з близькими журналіста.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Убивство кваліфіковане прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб». Слідство наразі не встановило ані вбивць, ані замовників злочину.

У ГПУ заявили, що слідчі провели 20 експертиз у рамках розслідування вбивства Шеремета. За словами першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, слідство «встановило особу, яка може бути причетна до вбивства журналіста Павла Шеремета, але поки її не ідентифікувало».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY