detector.media
26.11.2018 11:05
Верховна Рада проведе позачергове засідання (ДОПОВНЕНО)
Верховна Рада проведе позачергове засідання (ДОПОВНЕНО)
26 листопада о 16:00 відбудеться позачергове засідання Верховної Ради України у зв’язку з діями РФ у Азовському морі

Про це йдеться в офіційному повідомленні голови парламенту Андрія Парубія.

«На виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України і звернення Президента України, на понеділок, 26 листопада 2018 року, на 16:00 я скликаю позачергове засідання Верховної Ради України», – заявив він.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка, секретар Комітету ВР з питань національної безпеки й оборони Іван Винник заявив виданню «Гордон», що позачергове засідання Верховної Ради відбудеться у відкритому режимі.

За його словами, до засідання парламенту має відбутися засідання Комітету з питань національної безпеки й оборони, який розгляне законопроект про запровадження воєнного стану. Засідання комітету заплановано на 14:30, воно має відбутися у відкритому режимі. На уточнююче запитання, чи буде відкритим засідання Верховної Ради, Іван Винник заявив, що «все буде відкрито».

Як зазначено на сайті парламенту, вхід представників ЗМІ  за списками  через перший під'їзд на третій поверх кулуарів Верховної Ради. Акредитованих при ВР журналістів та операторів просять зареєструватися до 14:00 

Нагадаємо, Рада національної безпеки й оборони на засіданні опівночі 26 листопада підтримала пропозицію Президента України Петра Порошенка про звернення до Верховної Ради України щодо запровадження в країні воєнного стану.

Міністр інформаційної політики, член РНБО Юрій Стець на засіданні РНБО повідомив, що воєнний стан не передбачатиме жодних обмежень свободи слова. Він також закликав журналістів користуватися офіційними джерелами інформації.

26 листопада о 18:00 за київським часом Рада безпеки ООН проведе екстренне засідання через дії Російської Федерації в Азовському морі

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY