detector.media
22.11.2018 16:14
StarLight Digital починає дистрибуцію чотирьох нішевих каналів
StarLight Digital починає дистрибуцію чотирьох нішевих каналів
Компанія StarLight Digital стає ексклюзивним дистрибутором телеканалів Niki Kids, Niki Junior, EU Music і 4ever Music

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Телеканали Niki Kids і Niki Junior звертаються до широкої та вдячної аудиторії – сім'ям із дітьми, маленькими і дорослішим. Особливо відзначу виключно якісну двомовну аудіодоріжку: діти зможуть слухати українську та англійську мови», – сказав комерційний директор StarLight Digital Микола Фаєнгольд на конференції ТІМ 2018.

«Це перші українські дитячі супутникові телеканали в реальному full HD дозволі, перші українські телеканали, які мають дві звукові доріжки, що легко перемикаються», – сказав власник телеканалів Niki Kids, Niki Junior, EU Music і 4ever Music Рудольф Кірнос.

Продюсери повідомляють про відсутність на каналах програм з РФ, контент створений після 2013 року, має багатоголосний дубляж, а титри та надписи у кадрах україномовні. Аудиторія Niki Kids та Niki Junior – від 0 до 6 років.

За повідомленням StarLight Digital, контент телеканалів Niki Kids та Niki Junior немає у вільному доступі в інтернеті.

Нагадаємо, у 2017 році повідомлялося, що Рудольф Кірнос запускає два дитячих телеканали – Niki Kids і Niki Junior. 17 серпня 2017 року Національна рада з питань телебачення вирішила видати супутникові ліцензії відповідним каналам.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY