detector.media
22.11.2018 12:00
Канал «Україна» покаже новий серіал виробництва Filmstream
Канал «Україна» покаже новий серіал виробництва Filmstream
3 грудня о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 16-серійної картини «Ангеліна» виробництва компанії Filmstream на замовлення телеканалу.

Про це йдеться в релізі каналу.

Серіал – про дівчину, яка успадкувала від бабки-знахарки секрети народної медицини, а згодом її звинуватили в умисному вбивстві.

Режисер-постановник картини – Роман Барабаш.

«Це серіал про те, як батьківські таємниці минулого можуть зруйнувати долі дітей, – прокоментував він. – Наш фільм включає два часових проміжки з різницею у 23 роки, і цим була зумовлена ​​складність кастингу. Оскільки нам необхідно було знайти плеяду молодих і вікових акторів, які не тільки були б схожі один на одного комплекцією, кольором волосся або очей, але й мімічно відповідали молодому і дорослому персонажу».

У фільмі знялися актори Анна Сагайдачна, Марія Кулікова, Сергій Козлов, Віталій Кудрявцев, Дарія Легейда, Микита Бичков-Андрієвський, Владислав Нікітюк, Вікторія Левченко, Тетяна Колганова, Олександр Арсентьєв, Анастасія Цимбалару, Леонід Громов, Олександр Яцко, Галина Корнєєва і багато інших.

Оператор-постановник – Антон Вербин. Продюсери фільму – Євген Лященко, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Нагадаємо, виробництвом фільму «Ангеліна» на замовлення каналу «Україна» займалася кінокомпанія Filmstream. Зйомки фільму проходили в Києві і Київській області у 2018 році. 

 

Фото: каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY