detector.media
21.11.2018 15:25
Канал UATV перезапускає проект про українські виші
Канал UATV перезапускає проект про українські виші
Канал іномовлення повідомляє, що перезапуская проекту про українські виші «Бери вище». Ведучі програми - журналісти каналу Андрій Городиський та Сергій Шинкарчук

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За словами Городиського, у проекті, окрім інформації про спеціальності та умови навчання загалом, особливу увагу буде приділено особливостям студентського дозвілля.

«Ми хочемо показати, в яких побутових умовах живуть студенти, яка атмосфера панує у вишах та гуртожитках, зрештою, як після навчання молодь розважається, – прокоментував він. – Тому ми, двоє ведучих, будемо грати на протиставленні – один переконуватиме, що для студента головне – це навчання, інший – що не менш важливим є дозвілля.

Знімальна група UATV підготувала три оновлені випуски – про Національний авіаційний університет, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Національний університет фізичного виховання і спорту України.

Прем’єрний випуск програми відбудеться 22 листопада. Оновлений проект «Бери вище» виходитиме на UATV українською, російською та англійською мовами.

Нагадаємо, у травні 2018 року на UATV стартував новий тревел-проект «Міста і містечка». У червні 2018 року телеканал UATV запустив програму про українську музику Music day.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY