detector.media
20.11.2018 14:39
СТБ знімає ще одну кулінарну програму
СТБ знімає ще одну кулінарну програму
Телеканал СТБ повідомляє про зйомки нового проекту власної розробки – кулінарного тревелу з елементами реаліті «Страва честі». Ведучим став український шеф-кухар Юрій Ковриженко.

Про це йдетьсяв  релізі каналу.

Зокрема СТБ повідомляє, що проект розпочали знімати у серпні 2018 року. Створенням кулінарного шоу займається Творче об'єднання Андрія Оленича. Всього заплановано 24 випуски програми.

За словами пана Оленича, ідея народилася у колег із проекту «Все буде смачно», потім була доопрацьована командою, яка працювала раніше над реаліті «Хата на тата». 

За задумом, ведучий Юрій Ковриженко вирушатиме до різних міст і сіл України, де готуватиме різні страви.

«Особисто для мене наш проект – це кулінарна подорож, яка розкривається завдяки людям, до яких ми їдемо. Щоб добути секрети українських господинь, ми вирушаємо до найвіддаленіших куточків нашої країни…Героїні діляться з телеглядачами своїми секретами, а я, скоріше, доповнюю їхні знання ресторанними техніками, щоб показати, що ще можна приготувати вдома з пропонованих інгредієнтів. У нашому фудтраку немає професійної техніки, тільки побутова, аби кожна господиня, подивившись програму, змогла приготувати страву», – прокоментував ведучий.

Керівник проекту Ірина Багній розказала, що в кожній програмі ведучий виконуватиме «справу честі» на знак подяки за кулінарні рецепти.

«Заради своїх героїнь Юра і в лісі ночував, і на човні посеред озера, і у воду пірнав за мінусової температури. А найцікавіше, що кожна подорож – це реаліті для ведучого...», – прокоментувала пані Багній.

Канал повідомляє, що прем'єра нової програми відбудеться у 2019 році.

Зазначимо, що у жовтні «1+1 медіа» анонсувала прем’єру спецпроекту Костянтина Грубича «Польова кухня». За задумом програми, ведучий відвідує різні містечка України для того, щоб готувати.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY