detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
20.11.2018 15:31
В Україні з'явилося медіа про металургію та промисловість
В Україні з'явилося медіа про металургію та промисловість
20 листопада інформаційно-аналітичний центр «ГМК Центр» запустив медіа-портал GMK Center, який пише про металургію та промисловість в Україні та світі

Як повідомляється на сайті видання, ресурс орієнтований на компанії гірнично-металургійої промисловості, виробників і споживачів металургійної продукції, а також на представників влади і експертів.

Директор «ГМК Центр» – Станіслав Зінченко. У коментарі «Детектору медіа» він розказав, що проект є комерційним і розвивається за рахунок замовлень на аналітику.

«Ми не зовсім медіаресурс у класичному розумінні цього слова. Це галузевий аналітичний центр... Наша монетизація закладена в аналітиці – ми будемо готувати звіти, дослідження, аналізи для компаній, бізнес-асоціацій і різних міжнародних організацій, інвестиційних компаній. Другий ключовий елемент нашої діяльності – це конференції, круглі столи та інші заходи для галузі, на які існує запит», – повідомив він.

За словами пана Зінченка, одним із авторів проекту є компанія World Steel Dynamics.

«Коли представники організації приїжджали в Україну, виникла ідея організувати такий аналітичний центр», – додав він.

Головним редактором сайту став Олександр Бердинський, який раніше працював заступником головреда  журналу «Деньги».

«Ми будемо писати про металургію достовірно і цікаво. Буде багато думок, інсайдів і живих обговорень, але не буде політики, упередженості і домислів», – сказав він.

На сайті повідомляється, що «ГМК Центр» зареєстрований у липні 2018 року.  

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY